Glemt detaljer?

VISIT ESBJERG

ESBJERG MIN HJEM BY

VISIT ESBJERG

hjerneskadet-com

VISIT WATTENSEA

BESØG VADEHAVET

johngrandt-dk

SPECIAL • SIDER
TURIST GUIDE

ONLINE GUIDE

RIBE - ESBJERG KATALOG

BESØG
RIBE

DANMARKS ÆLDSTE
BY

PREV
NEXT

KORT OM

Kort om hvem forfatteren af disse sider er, kan du se her på siden.

The amazing johngrandt.dk.. reloaded!

About John

Mit navn er John Grandt og jeg er ejer af dette domæne. Jeg i mange år arbejdet med IT, marketing, design og udvikling af hjemmesider, applikationer, video & generelt Media i bredeste forstand.Udover det er jeg vel som folk er flest. Jeg jobber til daglig som IT Supporter hos  A/S Gasturbineservices.com med 1'level Support som hoved opgave –  Et job som jeg sætter utroligt meget pris på. Og som giver muligheden for nye oplevelser og teknisk indsigt hver eneste dag. Jeg har ligeledes været hos A/S J. Lauritzen’s Eftf..  i 7+ år. PS: Jeg er ansat i et Fleksjob, så virksomheden yder jo en vis form for socialt ansvar også.

 

Den største fejl, du kan gøre i livet, er at være evig angst for at lave en

- Elbert Hubbard

 

 

 

Jeg er bosiddene i Esbjerg, Danmarks 5 største by, tæt ved Vesterhavet. Jeg er utrolig glad for både min by og dette at bo ved Vesterhavet, den frihed der ligger i at kunne gå tur ved stranden er vel nok det bedste ved vores natur. Vi har vadehavet lige uden for døren og den er desuden en del af Unescos verdensarv, whats not to like! Så jeg føler mig ekstremt privilegeret som menneske. For mig er jagten på lykke IKKE en jagt på den højeste løn, eller de fleste penge. Familie, venner, bekendte og job (og i den rækkefølge) er de vigtigste ingredienser i min jagt på det flygtige ord som lykke jo er.. Carpe Diem


Udover ovenstående har jeg før dette været ansat som Webmaster/IT Administrator i en Dansk/Svensk virksomhed som baserer sin virksomhed på Elspil, nemlig Laubjerg Vinsch. Og naturligvis arbejdet meget med mine egne private domæner & mine gratis Support sider til WordPress. Mit lidt mere personligt prægede websted, www.johngrandt.dk er sitet du er på nu.

TOP