Glemt detaljer?

TJEK HISTORIKKEN BAG DOMÆNET.

www.johngrandt.dk - har været online siden 2019. Sitet er oprettet med henblik på personlig branding, samt showcase af udvalgt works fra John Grandt.

2019 - › Start Up
2019

The beginning of the road

www.johngrandt.dk

 

2019 - 2020

WORDPRESS

JOHNGRANDT.DK

Jeg har siden 2019 anvendt WP Systemet på johngrandt.dk - og agter fortsat at bruge WP.

HVAD ER WORDPRESS?
WordPress er verdens mest benyttede CMS – Content Management System – et system til at håndtere indhold og opbygning af en hjemmeside. WordPress udmærker sig ved, at det er nemt at tage i brug, har uendeligt mange tekniske features, et enormt udvalg af designskabeloner og er meget vel-dokumenteret. WordPress er open source og derfor gratis at bruge og har vist sig særdeles “omstillingsparat/duelig” i relation til den hastige informationsteknologiske udvikling. WordPress bliver undfanget i 2003 af Matt Mullenweg og startede som et blogging-værktøj.

WordPress dominerer internettet
WordPress blev populært på ganske få år takket være bloggere som var koblet sammen i et netværk og som ofte linkede til hinandens blogs og kommenterede på hinandens historier etc..

Noget af det måske mest påfaldende ved WordPress i dag er, at indlæringskurven er så flad som den er. Systemet/kontrolpanelet er konstrueret således, at man på få øjeblikke kan have en avanceret hjemmeside oppe at køre.

Teknikken/publiceringsdelen er bygget ind i et administrationsinterface (kontrolpanel), hvor brugeren er i stand til at opdatere, vedligeholde og tilføje nyt design og funktionalitet til sit website.
 
WordPress er et gratis alternativ til andre CMS-systemer, og der findes i dag mere end 2,5 millioner websites bygget i WordPress. New York Times, CNN, BBC America, og Forbes er nogle af de mest populære på verdensplan.

PRESENT

NUVÆRENDE SIDER

Nuværende

Jeg anvender pt: johngrandt.dk som Resume og Branding for design. Der er personligt resume og CV lagt op på en side med dokumenter for de der måtte have interesse i at se disse. Jeg er i job, men har altid interesse i at få arbejdsgivere til at kigge på hvem jeg er og hvad jeg laver.

PRESENT
TOP